Merkandi e-bülteni – kaydolmaya değer mi?


spider-monkey-637061_960_720-768x576

Merkandi e-bülteni sayesinde portalımızda kayıtlı toptancıların yeni eklediği tekliflerden haberdar olabilirsiniz. E-bültenimiz kullanıcının talebine son eklenen teklif listesi içeren e-posta mesajı olarak gönderilir. Web sitemizde binlerce ilan okumak için vaktiniz yoksa e-bülten sizin için ideal olur!

E-bülten ne sıklıkla gönderilir ve nasıl görünüyor?

E-bültenimiz her gün gönderilir ve toptancılık platformumuza yeni eklenen fotoğraflı kısa tanımlı ve fiyatlı teklif listesi içerir. Teklif tanımları çok kısaltılmış, liste oldukça uzun bu yüzden e-postalar kesilmiş oluyor. Tüm liste okuyabilmek için e-bültenimizi yeni bir pencerede açınız.

Nasıl kaydolonur?

E-bültenimize kayıt tamamen ücretsizdir. Ayrıca çok kolay! Yeter ki www.merkandi.com.tr sitesine girip sayfanın aşağıya gelip e-bülten alanında e-posta adresinizi giriniz. Girdiğiniz e-posta adresine onay linki içeren e-posta mesajı gönderilecek. Ona tıklayınca Merkandi e-bültenine kaydınız tamam olur!

bulten

Kaydınızı onayladıktan bir sonraki gün ilk e-bültenimizi alacaksınız. Kısaltılmış şekli sayesinde çok zaman harcamadan toptancılarımızın yeni tekliflerine göz atabilirsiniz.

Eğer e-bültenimizden vazgeçmeye karar verirseniz problem değil – istediğiniz zaman vazgeçebilirsiniz. Her e-bülten mesajında e-bültenden vazgeçme linki bulunuyor. Ona tıklamanız yeterlidir.

Hiç bir fırsat kaçırma!

E-bültenimiz kullanırken Merkandi’deki güncel tekliflerden haberdar olup hiç bir fırsat karçımayacağınızı garanti ediyorsunuz. E-bülten sayesinde zaman harcamıyorsunuz çünkü Merkandi sitesine girmeden ve yüzlerce ilan okumadan son tekliflere bakabilirsiniz. Eğer e-bültende sizi ilgilendiren bir ilan bulursanız web sitemizde arama yapmadan tek tıklama ile direk ona geçebilirsiniz.

Elbette diğer Merkandi dil sürümlerine de kayıt olabilirsiniz. Bu sayede birkaç ülke piyasasından haber alacaksınız!

Hiç bir fırsat kaçırmak istemiyorsanız Merkandi sayfamıza gidin ve e-bültenimize kaydınızı yapın! Kayıt yapmak için buraya tıklayınız.