Merkandi’de aradığınız ilanlara hızlı ulaşma yöntemleri


Toptan ürünler almak istiyorsunuz ve vaktiniz mi yok?

İnternet’te ürünler ararken birçok alakasız sitelere mi girdiniz?

Tam size uygun bir ürün buldunuz ama sizin ilgilendiğiniz miktarlarda mevcut değil mi?

O zaman sizi Merkandi’nin arama motoruna bekliyoruz!Vakit kaybetmek istemiyosanız Merkandi’de arama motorunu kullanınız. Bu aracı kullanırken aradığınız ürünlere çok çabuk ulaşabilirsiniz.

Arama motorumuzu portalımızın ana sayfasının üst kısmında bulabilirsiniz:

arama-motoru

 

Aradığınız ürün net ise, örneğin, “bebek bezi” arama motorunun alanına, Anahtar kelime yerine aradığınız kelimeyi giriniz. Ondan sonra Merkandi’de mevcut olan sadece bebek bezi ilanlarına ulaşmak için büyüteç işaretine tıklamanız yeterli. İşte arama sonuçları:

arama-motoru1

Ürün ararken Merkandi’nin diğer dil sürümlerini unutmayınız. Evet, tüm dil sürümleri aynı portalda ama ilan sayısı farklı olabilir çünkü bu konuda toptancılar karar veriyor. Örneğin, bir İngiliz toptancısı ilan eklerken çevirilerle pek uğraşmak istemiyorsa ilanını sadece İngilizce versiyonuna eklemiş olabilir. Ama unutmayınız! Türkçe dil sürümünde üyelik alırsanız Merkandi’nin tüm dil sürümlerini kullanma hakkınız var! Bu yüzden bildiğiniz dillerde (bilmiyorsanız Google Çeviri’yi tavsiye ederiz) Merkandi’nin diğer dil sürümlerinde aradığınız ürünün adını giriniz. Örneğin, aradığımız bebek bezi için Merkandi’nin Almanca versiyonunda Windel giriyoruz…

arama-motoru2

…ve teklif adında, tanımında veya anahtar kelimelerde ”bebek bezi” içeren tüm ilanlara ulaşmış oluyoruz.

Fakat aradığınız ürün bu kadar net değilse? Örneğin, Mobilya kategorisinde uygun ürünlere bakmak istiyorsunuz, masa, sandalye, yatak ne olursa olsun. Bu durumda ana sayfada sol kısmında bulunan kategori ve altkategori listesini kullanınız.

arama-motoru3

 

Son olarak portalımızda sergilenmiş ürünleri ülkeye göre arayabilirsiniz. Örneğin, Türkiye’ye yakın olan Bulgaristan’dan ürünlere bakmak istiyorsanız portalımızın sol kısmında bulunan ülke listesinde Bulgaristan’ı işaretlemeniz yeterli.

 

Kolay, öyle değil mi?