Merkandi’de toplu mobilya satışı


living-room-1085987_960_720

Toptancılık platformumuzdaki kategorilerden biri Mobilya’dır. Mobilya kategorisi Ofis Mobilyaları, Bahçe Mobilyaları ve Ev Mobilyaları altkategorisine bölünmüştür. Altkategoriler sayesinde aradığınız ürüne kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Teklif edilen ürünlerde ucuz ve indirimli mobiyla, seri sonu mobilya, depo fazlası mobilya, outlet mobilya ve tasfiye satışlarından gelen icra malları mobilya bulabilirsiniz.

Satıcılar kim ve ne satıyor?

İlanlar genellikle mobilya toptancıları ve mobilya imalatçıları tarafından eklenir. Bu sayede fiyatlar gerçekten çok uygun. Yemek odası veya yatak odası takımlarından dolap, masa ve sandalyeye kadar toptancılar çok geniş ürün yelpazesi teklif eder. İlanlarda çeşitli kalitelerde mobilya bulabilirsiniz – stok mobilya, paletlerde 2.el mobilya, teşhir ürünü mobilya ve devamlı satışta olan yeni mobilya. Bu sebeple kullanıcılarımızın ilanlarını dikkatlice okuyun. Bazen indirimli mobilya fırsatları yakayabilirsiniz. Genellikle bunun gibi ilanlarda hasarlı ambalaj nedeniyle fiyat düşürülmüş yeni mobilya teklif edilir. Hasarlı mobilya ilanlarına bakmanızı tavsiye ederiz. Sık sık söz konusu hasarlar çizik gibi çok hafiftir.

f38cb37187a54b3f5a42dc8eb7a6688f

Direk üreticisinden mobilya – büyük fırsat!

Üreticilerden verdiği mobilya ilanları ucuz mobilya arayanlar için büyük bir fırsattır. Doğrudan üreticilerin teklifleri en uygun fiyatın garantisidir. İmalatçıların teklif ettiği mobilya yeni, kullanılmamış, devamlı satışta ve genellikle sınırsız sayıdadır.

Elbette toptancılıkta her zamanki gibi sipariş ettiğiniz ürün sayısı arttıkça daha iyi pazarlık yapabilirsiniz.

a4c43e8c98986240db52614d27dff8e2

İnanılmaz ucuz mobilya!

Şu anda portalımıza Türkiye’den eklenen mobilya ilanları çok cazip ve onlara şiddetle bakmanızı tavsiye ederiz. Bir ilanda kullanıcımız sadece 372,50 USD’a aynalı konsol, masa, 6 sandalye, camlı vitrin, TV ünitesi ve sehpadan oluşan çok güzel yemek odası takımı teklif ediyor!!! Başka bir ilanda aynalı şifonyer, gardolap, 2 adet komidin ve karyoladan oluşan çok kaliteli yatak odası takımını yalnızca 362,59USD fiyatında bulabilirsiniz.

İnanmadınız mı? Gelin ve ilanlarımıza kendiniz bakın!