Merkandi’de toptan beyaz eşya


Toptan alışveriş yaparken hep fırsat arıyoruz. Özellikle toptan beyaz eşya teklifi arıyorsak uygun bir teklif yakalamak zor bir şey değil. Ama bunun için birkaç şey bilmeniz lazım.

Beyaz eşya kimden alınır?

Beyaz eşya sık sık direk fabrikadan mal alan toptancılar veya distribütörler tarafından teklif edilir. Beyaz eşya ve elektrikli ev aletleri karışık ürün paletlerinde de satışa sunulur. Genellikle paletlerde satılan ürünler çeşitli kalitelerde olur, örneğin 2.el beyaz eşya ile birlikte yenilenmiş ürünler, iade edilmiş bulaşık makineler ve teşhir ürünü çamaşır makinesiyle sıfır ürünler satılır. Fakat süper bir teklif yakalamak istiyosanız tasfiyelik veya icralık beyaz eşya ilanları aramalısınız.

Bu tür ürünler yeni ve kullanılmamıştır ve çok cazip fiyatlarda satışa sunulur.

Yenilenmiş 2. el beyaz eşya bir başka fırsattır. Bunun gibi ürünler önce iyice temizlenip profesyonel teknisyenler tarafından kontrol edilir ve gerekirse onarılır.

Toptan beyaz eşya ararken bir çok beyaz eşya toptancının ilanlarını yenilemediğini unutmayınız. Toptancılar ilanlarını yenilemiyorlr çünkü beyaz eşya ürünlerini devamlı olarak satıyorlar.

Aynı şekilde beyaz eşya stokları satılır fakat stoklar devamlı olarak değişiyor. Stoklar çok çabuk satılır, bu yüzden toptancılar ilanlarıyla sürekli uğraşmamak için genel bir ilan yayınlıyorlar ve güncel ürün listesini talep üzerine gönderiyorlar.

Merkandi’de beyaz eşya teklifleri

Merkandi platformumuzda tüm Avrupa’dan beyaz eşya tekliflerine ulaşabilirsiniz. Bu ürünleri genellikle Almanya, İngiltere, İtalya ve İspanya toptancıları ilan eder. Portalımızdaki bir çok ilanda stok fazlası beyaz eşya, teşhir ürünler, yenilenmiş 2ç el beyaz eşya makul fiyatlarda sunulur. Merkandi aracılığıyla birçok Avrupa ülkesinde şubesi olan büyük toptancılarla iş bağlantıları yapabilirsiniz. Bu toptancılar çok geniş ürün yelpazesi sunar. Ürünleri depolarında kontrol etme imkanı var.

Beyaz eşya ilanlarına göz atmak için buraya tıklayınız.