Merkandi’ye neden güvenebilirim?


İnternet’in tehlikeli bir ortam olduğunu hepimiz biliyoruz. Özellikle ucuz ürünler arayanlar zaman zaman dolandırıcılara rastgelirler. İnternet maalesef sahte ilanlarla dolu. Bunun gibi teklifler yüzünden hem para hem vakit kaybediyoruz. Satış, yani bildiğimiz işle uğraşacağımıza, zamanımızın çoğunu ürün arayarak geçiriyoruz. İnternet’te bulunan birçok ilanda teslimat ve ödeme yöntemleri gibi temel bilgiler eksik. Bazılarında ilan edilen ürünün ayrıntılı tanımı bile yok. Bilmediğimiz satıcılara sorular gönderiyoruz, telefon ediyoruz. Maalesef ilanlarda bulduğumuz satıcı bilgileri genelde güncel değil. Bu satıcılara nasıl güvenilebilir ki?

Herkes dolandırılacağından korkuyor. Hiç kimse gözü kapalı mal almak istemiyor.

Bu problemleri siz de yaşıyorsanız Merkandi’ye gelin.

Portalımızda yayınlanan her ilanda toptancıların güncel iletişim bilgileri bulunuyor. Yine de satıcı gönderdiğiniz soruya uzun zaman cevap vermiyorsa Merkandi Müşteri Hizmetleri onunla iletişime geçiyor. Her ilanda fiyat, minimum sipariş gibi temel bilgileri girme zorunluluğu var. İlan edilen ürünü kaliteli fotoğraflarda izleyip tanımını okuyabilirsiniz.

Kullanıcılarımızın güvenliliğine büyük önem gösteriyoruz. Bu yüzden portalımızda ürünleri satmak isteyen her toptancı satıcı veritabanımıza eklenmeden önce doğrulanır. Doğrulama sırasında belirli bir firmanın güvenilirliği tarafımızca kontrol edilir. Bunun sayesinde Merkandi platformunun tüm kullancıları gerçekten stok, outlet veya üretim ve ihraç fazlası satışını yapan gerçek firmalarla çalıştığından emin olabilirler. Merkandi’de teklifini sunmak isteyen her şirket doğrulanır.

Doğrulama işlemi için Türkiye’de kayıtlı firmalardan vergi levhası ve ticaret sicil kaydı talep ediyoruz. Satıcılar Premium hesabı oluşturduktan sonra söz konusu belgeleri info@merkandi.com.tr adresimize gönderiyorlar. Firmanın güvenilirliğini değerlendirip belgelerin doğruluğunu onaylayıp bazı durumlarda dolandırıcıları engellemek için ek denetimler yapıyoruz. Firmaların kaydını kontrol ettikten sonra onlara ilan ekleme imkanı sağlamaktayız.

Merkandi’de sadece firmalar satış yapabilirler. Özel kişiler mal satamaz.

Siz de portalımızda üye olmayı düşünüyorsanız bize firmanızın belgelerini göndermekten korkmayınız. Sizden aldığımız tüm verileri saklı tutarız. Söz konusu belgeleri kullanıcı hesabınızda da yükleyebilirsiniz:

evraklar

 

Verileriniz güvenlidir çünkü onları korumak için güvenli SSL (Secure Socket Layer) bağlantı protokolünü kullanıyoruz.

Ayrıca Premium kullanıcılarımızın toptancılar hakkındaki yorumları okuyabilir. Yorumlar bu toptancılarla daha önce iş yapan kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Yorumlarda kullanıcılar yaşadıkları iyi ve kötü tecrübeleri yazıyorlar. Yorumları okuyarak en çok tavsiye edilen güvenilir tedarikçileri bulabilirsiniz.

Hakkımızda yorumları merak ediyorsanız https://merkandi.com.tr/reviews adresinde bulabilirsiniz.

Sizi de kullanıcımız olmaya davet ediyoruz!