Premium hesabından nasıl faydalanabilirim?


Avrupaya ihracat

Merkandi platformumuzu henüz keşfetmediyseniz bu yazıda size verdiğimiz hizmetler konusunda bilgi edinebilirsiniz. Merkandi’de üye olmayı düşünüyorsanız ve hala tereddüt ediyorsanız bu yazımız size karar vermekte yardımcı olabilir.

En önemlisi, Premium kullanıcıları tüm Merkandi’nin hizmetlerinden faydalanabilir.

Alıcı’nın bakış açısından…

Premium hesabımız size portalımızda kayıtlı olan tüm toptancıların iletişim bilgilerine erişim kazandırır. Merkandi’de ürün arıyorsanız binlerce toptancıyla iletişim kurabileceksiniz. Ve unutmayın – Merkandi’de açtığınız her hesap sadece kayıt olduğunuz dil sürümünde (örneğin, www.merkandi.com.tr) kayıtlı değil, tüm Merkandi dil sürümlerinde (daha çok bilgi almak için buraya bakınız) kayıtlı kullanıcılarla irtibata geçebilirsiniz.

Üstelik, Premium kullanıcılarımız toptancılar hakkındaki yorumlar görebilir. Yorumlardan satıcılar konusunda çok önemli bilgi alabilirsiniz – bu toptancı sağlam mı? Verdiği fiyatlar uygun mu? Müşterilere nasıl davranıyor? Ürünleri çabuk mu gönderiyor? Bu ve bunlara benzer sorulara cevap yorumlarda bulabilirsiniz.

Dolandırıcılardan korkuyorsanız Premium hesabından toptancıların kara listesine de girebilirsiniz. Bu liste tavsiye etmediğimiz dolandırıcı veya genel olarak sıkıntılı toptancı listesidir.

Satıcı’nın bakış açısından…

Merkandi’de ürünlerinizi satmak istiyorsanız muhtemelen Premium hesap seçmeniz gerekir çünkü sadece bu hesap ilan ekleme imkanı sağlar. İlan ekleyebilmek için firma olmanız şart. Merkandi Müşteri Hizmetlerine firma doğrulama işlemi için vergi levhanızı ve/veya ticaret sicil kaydınızı göndermeniz gerekir. Doğrulama işlemi genellikle 1-2 saat sürer. Belgeleriniz onaylandıktan sonra istediğiniz kadar ilan ekleyebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi Merkandi platformumuz 11 dilde hizmet verip 15 web sitesinde faaliyet göstermekte. İlan ekleme formümüz tek tıklamayla ilanınızı tüm dil sürümlerimize ekleyebildiğiniz şekilde tasarlanmıştı. İlanınızı diğer dillerde girmek için Google Translate kullanabilirsiniz. Çevirmen ekibimiz eklediğiniz ilanları düzeltir, bu yüzden çeviri kalitesi konusunda merak etmenize gerek yok! İlanınızı diğer dil sürümlerine ekleyerek daha çok olası alıcıya ulaşıyorsunuz. Merkandi ekibimiz yabancı piyasalarda ilanınızın tanıtımı yapıp onu Google’de konumlandırır. Sayemizde ilanınız sadece Türkçe Google kullanıcılar için değil, yabancı alcılar için de kolay ulaşılabilir.

İlan eklemek için vaktiniz yoksa yine de merak etmeyin! Yeter ki özel Merkandi danışmanınıza haber verin ve ona fotoğraf ve ilan bilgileri gönderiniz. Adınıza ilan ekleyebiliriz.

Yabancı diliniz yok ve yabancı müşterilerle nasıl anlaşabileceğinizi mi merak ediyorsanız?

Problem değil! Google Translate aracılığıyla çevirilen mesajlar anlayamıyorsanız, Merkandi çevirmenlerimiz size memnuniyetle yardımcı olacak!

Premium hesabımız yabancı piyasalara kapınızdır. Pek uğraşmadan yardımımızla yurt dışı piyasalara giriş yapıp çok yeni müşteri bulabilirsiniz.

Daha çok bilgi almak için buraya bakınız.