Şu Merkandi neymiş?


 

Resmi adıyla Uluslararası Toptancılık Platformu olan Merkandi aslında nedir? Kimin için tasarlanmış? Kimlere hitap ediyor?

Bunları merak ediyorsanız bu yazıyı okumanız gerek!

Kısacası, Merkandi platformumuz ilan veritabanı olarak çalışıyor.

Platformumuz genel olarak Avrupa pazarlarında faaliyet gösterip çeşitli dillerde hem kaliteli ürünleri düşük fiyata teklif eden satıcılara hem de ürün paleti veya konteyner teslimatı kapsamında devamlı olarak çalışmak isteyen alıcılara hızlı erişim sağlar.

Toptancılık platformu olarak kullanıcılarımıza ticari bilgilerin rahat ve hızlı paylaşımını sağlayıp alışveriş işlemlerini kolaylaştıran gelişmiş bir sistem sunuyoruz. Hem Avrupa’da hem de tüm dünyada iş bağlantılarının kurulmasını kolaylaştıran internet araçları sağlıyoruz. Merkandi’de kullanıcıların geniş ürün yelpazelerini içeren kataloglara, tedarikçilere ve gelişmiş arama motoruna erişimi var. Hızlı ürün satışı ile ilgilenen toptancı Merkandi’de mal teklif eder, alışveriş yapmak isteyen kullanıcılar ise doğrudan ilan veren toptancılarla iletişime geçip sipariş detaylarını konuşur.

Tüm alışveriş işlemleri doğrudan alıcı ile toptancı arasında gerçekleştirilir. Böylece portalımızda görebildiğiniz tüm ürünleri biz değil, çeşitli toptancılar satmaktadır. Her ilanın sayfasında ürünün bulunduğu ülkeyi görebilirsiniz. Bu sayede sizi ilgilendiren ilanı hızlıca değerlendirebilirsiniz.

buty blog
Herkes ilan sayfasında ürünlerin bulunduğu ülkeyi görebilir.

Merkandi’de alıcılar ve satıcılar için iki tür hesap hazırlanmıştır. Hesaplar bir yıllık abonelik içerir. Bu abonelikler Merkandi’nin kullanıcıdan talep ettiği tek ücrettir. Merkandi sayesinde yapılan satışlardan komisyon alınmaz.

Merkandi platformunu sürekli geliştiriyoruz ve kapsamına yeni piyasalar ekliyoruz. Bunun sayesinde teklif sayısı sürekli büyüyor. Şu anda Merkandi 10 dilde AB ülkelerinde, ABD, Kanada, Kuzey Afrika ülkelerinde, Rusya’da, Yakın ve Orta Doğu ülkelerinde hizmet veriyor. Portalımızın aylık görüntüleme sayısı 2 500 000’den fazladır.

Bu yüzden eğer:

– toptan ürünleri ucuza almak istiyorsanız

– yeni açtığınız mağaza / otel / şirket için ucuz donanım arıyorsanız

– veya deponuzda fazla ürün varsa

– hasarlı veya defolu olduğu için satamadığınız ürünleriniz varsa

– outlet, indirimli, ikinci el veya tasfiyelik mallarla uğraşıyorsanız

– veya işlerinizi büyütüp yurt dışı piyasalara girmek istiyorsanız

Merkandi kesinlikle sizin içindir.

Yardımımızla hem çok faydalı iş bağlantısı yaparsınız, hem de uluslararası piyasada ürünlerinizin tanıtımında tercümanlık yardımımızdan faydalanırsınız, bunun sayesinde işlerinizi büyütürsünüz.